google-site-verification=NGHfY_p2kaKPs45BrNwgfwpDFTHezHuNZWsNZBw6eVA Suurmuusikali "HIGH SCHOOL MUSICAL: On stage!" piletid on tänasest müügil!
top of page
Search
  • Writer's pictureENMT

Suurmuusikali "HIGH SCHOOL MUSICAL: On stage!" piletid on tänasest müügil!

Eesti Noorte Muusikaliteater toob sel suvel lavalaudadele legendaarse Disney originaalmuusikali "HIGH SCHOOL MUSICAL: On stage!". Ühtlasi tähistame sellega ka 15 aasta möödumist esimesest muusikalifilmist.


Töö käesoleva teosega algas juba eelmise aasta jaanuarikuus. Selle aja jooksul on meeskond pidanud hulgi koosolekuid, korraldatud on prooviesinemiseid, peategelastega on toimunud esimesed lauluproovid ja valminud on etenduse plakat. Tänasest saab avalikuks ka lavalugu tutvustav reklaamklipp.


Kui plakat valmis koostöös firmaga Walgus, siis reklaamklipi tegemiseks ühendasime jõud Wedia Productions'iga, mille eesotsas seisab noor ja talendikas Kirill Volkov. Loomulikult oli ka Muusikaliteater suurte jõududega väljas.


REKLAAMKLIPI MEESKOND:

Režissöör ja lavastaja: Mark Oja

Operaator ja montaaž: Kirill Volkov

Valgus: Oskar Laada

Värvikeeraja: Rasmus Leinsalu


Koreograaf: Marie-Loviise Mänd

Muusikajuht: Kaarel Orumägi

Kostüümikunstnik: Rebecca Christal Õunap

Kostüümikunstniku assistent: Liisa Põldoja

Valguskunstnik: Karl Vilks

Rekvisiitor: Tauri Truu

Grimm: Eliise Reimaa ja Karoliina Lepik

Soengud: Elis Tallmeister ja Marie-Louise Aksel

Repetiitorid: Herta Soro ja Johanna Elise Kabel

Lavastaja assistent: Richard Sepajõe


Osades: Petrik Vint, Kärt Anton, Emma Sepp, Kaia-Liisa Kesler, Mait Mikussaar, Janet Vavilov, Morgan Kinna, Sulev Võrno, Kaarel Orumägi, Kristi-Liis Orupõld ja muusikalitrupp


Salvestus: Studio89

Mix ja Master: Kauro Tafitšuk

Hääl: Kaur Erik Pääsuke

Koor: Andra Aus, Franck Reisner, Gevin Niglas, Johanna Elise Kabel, Kaarel Orumägi, Kaia-Liisa Kesler, Karl Killing, Kärt Anton, Loora Eliise Kaarelson, Mait Mikussaar, Samuel Pilpak, Violeta Osula


Täname: Türi Kultuurikeskus, Türi Vallavalitsus, Türi Spordihoone, Liia Orumägi, Edgar Orumägi, Sulev Liiva, Ülle Välimäe, Hille Savi, Merike Liivak, Põltsamaa Kultuurikeskus.


Alljärgnevalt saabki näha kõigi nende suurepäraste inimeste koostöös valminud reklaamklippi:



Nüüd tuleb aga kiirelt sammud seada Piletilevi müügipunkti poole ning piletid ära osta! Viimasele hetkele ei soovita me kindlasti seda otsust jätta, kuna vastavalt praegustele nõuetele on müügil vaid 50% saali täituvusest!

Nagu ütleb ka vanasõna - Kes ees, see mees! PILET SOETA SIIT - https://www.piletilevi.ee/est/piletid/teater/muusikal/high-school-musical-on-stage-334055/


Kohtumiseni augustikuus!

Edasi, Metskassid!


-Muusikaliteater Ühendab-


3,212 views0 comments
bottom of page